Wednesday, 8 April 2009

bbq again!.. indoor? outdoor?

antara menu sampingan yg dimasak oleh makcik2 vogue ptg tu..

en.bard berbesar hati mengamik gmbr kami skluarga.. kami semua dh kenyang tp baby adam blm mkn apa2 lg tu..

mama nye ngn satay2 terbakar..

baik aje baby adam dgn dummynye..
ms ni si kakak dh sibuk ajak blk..

hajjah dayang tgh membakar satay2 istimewanye..

ni dia para suami yg tugasnye mbakar bbq kt luar umah..

bbq ni btempat di umah pn.dura (tudung bunga2)

bbq kali ni blngsung lam umah jek hehe..sbb kjap pns,kjp ujan,kjap sejuk..bak kata mat saleh sini,4 seasons in a day..cemane tu?weather forecast pn xleh harap sgt,tak blh caya sgt cuma blh bharap je lah..plan bbq elok2,tetiba ujan renyai pastu sejuk pastu panas pastu terang pastu gelap mcm2 lah..jd susah2 sgt mn2 ayam yg tak terpanggang kt luar tu,masuk lam oven jek cepat dan senang..

2 comments:

  1. bbq sakan org soton ni...
    hada dah abih pantang?

    ReplyDelete